Als kind herinner ik me hoe ik samen met verschillende kinderen rende en huppelde en bewoog in onze privéspeeltuin. Online oefeningen herclassificeren momenteel de manier waarop onze kinderen leren en spelen. Echt, wij, voogden, maken deel uit van deze verandering. Ik heb er bijvoorbeeld voor gekozen om voor mijn kinderen een pc te kopen in plaats van speeltoestellen, omdat ik me veiliger voelde om ze binnen te houden dan buiten. Hoe het ook zij, het later erkennen van die online oefeningen heeft ook zijn gevaren; Ik bracht de buitenrecreaties terug in hun manier van leven. Hier is hoe ik dat precies deed!

Ze toestaan ​​om een ​​puinhoop te maken

De eerste stap was om mijn kinderen vuil te maken. In plaats van naar open lucht te kijken als een obstakel om te onderzoeken en een geweldige tijd te hebben, maakte ik van deze gelegenheid gebruik om mijn kinderen het belang van individuele reinheid bij te brengen. Ik heb duidelijk gemaakt dat ze in de grond kunnen spelen, maar als ze eenmaal in huis zijn, was het tijd om op te ruimen als een belangrijk aspect van hun welzijnsschema. Van adolescentie tot tienerhood, dit stelde mijn kinderen in staat om te rennen en te bewegen zonder pijn te lijden door het zweet en de modder.

Breng het naar buiten

Ik ontdekte dat een paar dingen die vroeger van binnen genoten, buiten beter gewaardeerd kunnen worden. Dit omvat verhalenboeken, ballen, vierkanten en ja, ook de mensen! Door een deel van het speelgoed te tekenen, konden mijn kinderen betere manieren bedenken om ermee te spelen. Zelfs ons familiebedrijf werd leuker als we het buiten deden. Door een wirwar op de grond te leggen en de verhalenboeken tevoorschijn te halen, kregen we een fascinerende wending in onze conventionele slaaptijdverhalen, terwijl hemellichamen van sterren aan de hemel een buitengewone benadering waren om de creatieve energie te stimuleren. Inderdaad, zelfs toen mijn kinderen zich ontwikkelden tot adolescenten, zouden ze in ieder geval een draagbare schuilplaats opzetten en grillsessies houden met hun metgezellen, een comfortabel terras.

Achtertuin Verbetering

Ik bracht mijn kinderen elke dag ’s avonds laat naar een zakelijke speelruimte. De kantoorbewaker vertelde me dat de wipplank, schommel, glijbaan, wildernisoefencentrum, zandbak en boter-kaas-en-eieren essentieel zijn voor de verbetering van het kind. Dus nam ik een poging om thuis onze eigen speelruimte in te richten. Het had natuurlijk niet hetzelfde aantal speeltoestellen als de zakelijke, maar ik heb er veel aan gehad.

Om te beginnen beseffen we dat kinderen fit worden van buitenspeeltoestellen. Alle fysieke oefeningen stellen hen in staat om meer geaarde botten en spieren te creëren, naast het extra banket van vitamine D van de zon. Wat ik in ieder geval niet wist, is dat je een speelruimte kunt gebruiken als antwoord op woede-uitbarstingen van baby’s. Dit komt doordat baby’s behoefte hebben aan een gevoel van vrijheid en controle over de aarde; dit leidt dus vaak tot woedeaanvallen. Voor mijn kinderen was vrij spelen in de speeltuin een eenvoudige manier om aan deze behoefte te voldoen.

Nodig ze uit

Het duurde niet lang voordat ik het gazon had aangelegd, begonnen buren binnen te komen – eerst de kinderen, toen hun ouders. Ik had me niet voorgesteld hoe een eenvoudige verandering van het terras iemands sociale leven zou kunnen verbeteren. Mijn kinderen, mijn significante ander en ik ontdekten ineens individuen die onze gevoelens, onze interesses, onze dagelijkse zorgen en zelfs onze fantasieën deelden en begrepen.

Ga verder dan de achtertuin

Ik ging ervan uit dat als ik mijn kinderen echt iets over de wereld moest leren, ik langs ons eigen terras moest gaan. Dit onderzoek begon met wandelingen in het recreatiecentrum, fietsen in de zijstraten en bezoeken aan tuinen in de buurt toen het nog zo goed als niets was. Terwijl ze zich ontwikkelden, hebben we steden en landen doorkruist – waarbij we het meeste uit de wonderen van de natuur hebben gehaald door te varen op een rivier, toe te geven aan onderzoeken en bergtochten te maken.

Door al deze ontmoetingen te verenigen, begrijp ik hoe ver mijn kinderen zijn gegaan – van het onderzoeken van de patio-aarde in openluchtspel tot het opbouwen van een gedurfde ziel. Ik vertrouw erop dat zelfs in het huidige pc-tijdperk, kinderen soortgelijke dingen waarderen waar we in die tijd dol op waren, want dat is menselijk instinct!

Wat meer is, toen mijn jongeren ontdekten hoe ze de buitenwereld konden verwelkomen, ontdekten ze ook hoe ze echte individuen konden managen – niet alleen degenen die je voor alle doeleinden in de informele gemeenschap ontmoet. Verder is het leukste eraan om als gezin elkaars gesprek te waarderen. Dat is iets dat webgebaseerd gamen zeker niet kan!