Onlangs kreeg ik een e-mail van een vrouw die me vertelde: “Mijn man is verliefd op iemand anders. Hij is heel eerlijk over het feit dat hij van haar houdt, maar hij zegt dat hij zich aan mij en aan onze familie hecht. zal bij mij blijven, maar ik heb het gevoel dat hij alleen bij mij is omdat hij verplicht is. Ik vermoed dat als hij zijn zin zou krijgen, hij bij haar zou zijn. Hoe kan ik een huwelijk hebben als ik weet dat ik de tweede prijs ben? ” Ik zal je vertellen wat ik haar heb verteld in het volgende artikel.

Als je man verliefd is op iemand anders, mag hij geen contact met haar hebben als je je huwelijk wilt redden: Dit lijkt gezond verstand, maar ik kan je niet vertellen hoeveel vrouwen mij schrijven om een ​​situatie uit te leggen waarin de man doorgaat met zowel de vrouw als de minnares. Dit scenario kan niet goed aflopen. Als je man het vermogen heeft om je te vergelijken met de vrouw die zijn was niet wast of hem niet ophaalt of de bagage van de geschiedenis tussen jullie draagt, dan zou je heel goed kunnen verliezen.

Als hij echt toegewijd aan je is, dan zouden zijn loyaliteit en zijn aandacht thuis moeten liggen. Om het vertrouwen en de intimiteit te herstellen, kun en moet je je geen zorgen maken als hij bij haar is geweest. Hij moet alle banden verbreken. Hier zijn geen uitzonderingen op. Ik realiseer me dat hij heel goed met haar kan samenwerken, maar als dit het geval is, dan moeten er heel harde grenzen worden gesteld (en ik heb eigenlijk liever dat hij overplaatst of een andere baan krijgt). haar in je leven. Je verdient beter dan dit en je moet het eisen.

Als hij bij je wil blijven, zorg dan dat hij dit recht verdient. Hij mag haar niet zien, niet met haar praten of met haar omgaan, en hij moet je voorzien van wat je nodig hebt om je te bewijzen dat je erop kunt vertrouwen dat dit de realiteit van de situatie is.

Alleen focussen op jullie tweeën: Als je deze vrouw eenmaal uit het leven van jou (en dat van je man) hebt verbannen, moet je focus zich op jullie tweeën richten. Geef haar niet meer macht dan ze verdient en ga niet steeds terug naar haar of de relatie. Om dit te laten werken, moeten jullie allebei toegewijd zijn aan het herstellen van het huwelijk. Bij haar blijven stilstaan ​​druist hiertegen in. En eerlijk gezegd, als je haar blijft opvoeden, gaat je man alleen maar aan haar denken. Dit wil je natuurlijk niet. Houd zijn aandacht waar het hoort – op u en uw gezin.

Toegegeven, je zult moeten onderzoeken waarom de affaire is gebeurd, maar je moet je in plaats daarvan concentreren op wat er mis is gegaan in JOUW relatie en hoe je dit kunt oplossen in plaats van op wat zo speciaal was aan HUN relatie. Hun relatie zou voorbij moeten zijn, klaar en uiteindelijk vergeten. Je kunt dit versnellen door je te concentreren op de dingen die gaan helpen om de band en de verbinding te herstellen.

Ik merk dat veel mensen de fout maken om te veel druk op de situatie te leggen. Hierdoor voelen beide mensen zich ongemakkelijk en ongemakkelijk. Deze negatieve gevoelens kunnen je het gevoel geven dat dit gewoon een verloren zaak is. Het is belangrijk dat jullie allebei duidelijk zijn over het feit dat de toewijding er is, dus het zal geen probleem zijn om een ​​tijdje door te modderen of door te worstelen. Je moet weten dat hij absoluut toegewijd is aan jou en vice versa, zodat als er moeilijke tijden in het verschiet liggen, jullie allebei volhouden, wetende dat als je de komende weken kunt doorkomen, de dingen veel gemakkelijker zullen worden.

Een nieuwer en beter huwelijk creëren: Ja, het is moeilijk om hier doorheen te werken. Maar het is belangrijk om het niet saai te maken. Concentreer je erop dat je elke dag samen plezier hebt als je er klaar voor bent. Je moet creëren wat een ‘nieuw normaal’ is. Deze nieuwe staat van zijn zou uiteindelijk echter beter moeten zijn dan wat eraan voorafging. Bezoek nieuwe plaatsen. Nieuwe ervaringen opdoen. Winkel, reis en eet op nieuwe plekken die nieuwe herinneringen zullen creëren. Stap buiten je comfortzone om gevoelens van opwinding, verkenning en anticipatie te creëren.

Ik weet dat een deel van dit artikel zich op haar en de negatieve aspecten van haar heeft gericht. Maar ik wil dat je je concentreert op wat het goede nieuws is. Hij heeft duidelijk gemaakt dat hij toegewijd is aan jou. Veel vrouwen hebben deze luxe niet. Ik heb zoveel vrouwen die me schrijven en me vertellen dat hij niet alleen verliefd is op iemand anders, maar dat hij ook weggaat en bij haar zal zijn. Dit is niet jouw situatie, dus profiteer van wat je nu wel hebt – zijn toewijding (en hopelijk ook die van jou).