Autisme, hoofdbonken en oorslapen – twee gedragskenmerken

Als onderzoeker en overlevende van autisme kan ik stellen dat kinderen met autisme geluiden kunnen horen die boven het gemiddelde gehoorbereik van een persoon liggen. Hoewel hoge tonen niet normaal kunnen worden gehoord, kunnen deze geluiden voor een autistisch kind intense pijn in het binnenoor veroorzaken.

De pijn wegnemen

In een poging om deze pijn in het binnenoor te stoppen, zal het autistische kind zijn oren bedekken of erop slaan, of in ernstige gevallen met zijn hoofd tegen een muur slaan om de pijn uit te schakelen.

Deze pijn in het binnenoor was vrijwel onbekend bij mijn ouders.

Omdat ik geïsoleerd was in mijn eigen wereld waar deze pijn bestond, zag ik de wereld van binnenuit. Ik was niet in staat om over te steken naar een echte realiteit.

Deze zelfisolatie werd veroorzaakt door het onvermogen van mijn hersenen om te aarden op hun fysieke lichaam.

Het onvermogen van mijn hersenen om te aarden aan hun fysieke lichaam stond me niet toe om het pad of circuit naar een normale realiteit te voltooien. In de wereld waarin ik leefde, sprak ik correct, behield ik mijn mentale focus, emotioneel evenwicht en voelde ik af en toe deze pijn in het binnenoor.

Dit gebrek aan aarding weerhield me ervan om heen en weer te reizen tussen een normale realiteit en de realiteit waarin ik functioneerde.

Ook zonder deze aarding was ik niet in staat om mentale, fysieke of emotionele omgevingsfilters te creëren die me zouden beschermen tegen deze hoge tonen. In een normale realiteit kunnen mensen deze geluiden uitfilteren en hen beschermen tegen deze intense pijn in het binnenoor. Ik kon niet.

Sindsdien heb ik ontdekt dat er twee oorzaken zijn waarom mijn hersenen niet konden aarden aan hun fysieke lichaam:

1) De chemische reactie die wordt veroorzaakt door conserveermiddelen voor vaccinaties die het vermogen van de hersenen lijken te verstoren om de juiste hersengolffrequenties te vormen die nodig zijn om deze aarding te laten plaatsvinden.

2) De elektromagnetische velden van energie in het huis die interfereren met de circuits van de hersenen. Deze energievelden worden opgewekt door het gebruik van tl-verlichting, magnetrons, tv’s, computers, elektronische apparatuur, vliegen in vliegtuigen en autorijden.

De afhaalmaaltijden

Wanneer uw kind met zijn oren begint te slaan of met zijn hoofd bonkt, zijn ze niet uitdagend, ze hebben vreselijke pijn.