Ik vind het geweldig dat ik in deze tijd ben geboren en ik weet niet hoe ik op een ander moment in de geschiedenis had kunnen leven. Nieuwe technologische ontwikkelingen hebben mijn leven als eigenaar van een bedrijf aan huis veel gemakkelijker gemaakt. Ik ben enthousiast over de mogelijkheden die vandaag de dag beschikbaar zijn met technologie en opgewonden door de gedachten van de technologie die zeer binnenkort beschikbaar zal zijn.

Het doel van dit artikel is om met u, als mede-eigenaar van een thuisbedrijf, enkele gedachten te delen over hoe de huidige technologische vooruitgang de manier verbetert waarop we onze bedrijven kunnen runnen. Als je in het verleden leeft, is het tijd om je manier van denken te veranderen en technologie in je eigen voordeel te gebruiken.

Hier zijn drie dingen om over na te denken als een thuiswerkende ondernemer:

Social media en Web 2.0 hebben marketing veranderd De oude reclameregels maakten het moeilijk voor een bedrijf aan huis om te concurreren met grotere bedrijven. Het internet, via zoekmachines, web 2.0 en sociale media heeft alles veranderd in het voordeel van de kleinere operators. Ja, grote bedrijven kunnen internet gebruiken, maar als u uw markt goed target, kunt u nog steeds zeer succesvol zijn.

Smartphones hebben het leven van mensen verbeterd Ik was erg laat met het idee van een smartphone, hoewel ik al vele jaren in de branche heb gewerkt. Maar nu weet ik niet hoe ik ooit zonder heb geleefd. Ik begon met een BlackBerry, ging naar een HTC en nu zou ik nooit meer zonder mijn iPhone kunnen. Het is gewoon zo verdomd handig. Ik kan e-mails verzenden en ontvangen, bellen, sms’en en ontvangen en er zijn talloze andere toepassingen die mijn leven verbeteren. Het geeft me zoveel tijd terug. Ik kan op veel e-mails reageren en overdag werk doen tijdens mijn vrije tijd. Ik schrijf bijvoorbeeld overdag vaak artikelen op mijn iPhone als ik in een café zit te wachten of iets dergelijks. Over het algemeen bespaar ik ongeveer een uur per dag.

U kunt een bedrijf aan huis runnen, maar verkopen aan de wereld- Het internet heeft naar mijn mening de grootste invloed op de mensheid gehad van alle uitvindingen. Nu, met een internetverbinding, kan ik mijn producten van thuis naar overal ter wereld verkopen. Voorheen, als eigenaar van een bedrijf aan huis, zou mijn doelgroep waarschijnlijk beperkt zijn tot mijn omliggende buitenwijken.

Technologie heeft de wereld veranderd en, zoals je uit het bovenstaande kunt zien, zijn er drie technologische ontwikkelingen die een zeer dramatisch effect hebben gehad op thuisgebaseerde bedrijven.